Brødlapper er blitt en av mine mest populære oppskrifter, denne vil jeg dele med deg som leser denne posten :) De er like gode til pålegg som pizzabunn!
Oppskrift:
4 egg
100g gresk yoghurt naturell
20g pofiber
15g avfettet linfrømel (eller 100g mandelmel)
1ts bakepulver
Klype salt
Klype finesse bakesukker (kan sløyfes)
Valmuefrø til topping
Slik gjør du:
Legg 6 brødlapper på et bakeark og stek i ovnen på 200grader, ca 10-12 minutter. Ønsker du den som pizzabunn, forsteker du den til den er smørbar på toppen. Fyll med ønsket topping og stek videre :) Jeg liker best linfrømel da det gir meg mer brødsmak, mandelmel kan fort minne litt om søtbakst Men det er smak og behag! Savner du børdmat i din lavkarbolivsstil kan jeg varmt anbefale denne oppskriften, verdt et forsøk.